OLED-teve året julklapp?

Nu har det börjat användas OLED-teknik för mindre skärmar till mobiltelefoner och liknande, men inom kort kommer även mindre datorskärmar i storleksordingen runt 15 tum finnas tillgängliga som OLED-upplysta LCD:er. Först under 2010 kommer troligen OLED-teve-skärmar i större storlekar bli mer vanliga dyka upp. Dessa kommer dock troligen vara dubbelt så dyra som de vanliga LCD:erna.

LG planerar släppa sin första OLED-teve i 32 tum vid årsskiftet. - En tv jag personligen lär undvika, efter mina erfarenheter av det märket. Har helt ärligt inte lyckats köpa en LG-vara som fungerat fullt ut!

Skrivet 2009-09-03 15:49:00 av Admin

Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier:

Taggar: oled, lcd, teve, tv, lg

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5