Windows 9

Enligt rykten så kommer Microsoft att lansera nästa version av windows under hösten. Rykten kommer ifrån en rysk bloggare som kallar sig för Wzor och som brukar publicera rykten om Windows som senare visar sig stämma.

Den nya versionen av Windows lär få namnet Windows 9 och kommer såldes att ersätta Windows 8-serien som inte har varit så lyckad för Microsoft.

Några nyheter i Windows 9 har ännu inte kommit förutom att det lär bli ett nytt system för att aktivera operativsystemet. De långa registreringsnycklarna som idag finns skall tas bort. I stället så kommer operativsystemet kopplas till en viss dator och användaren registrerar sin version av Windows genom att logga in på Windows Store.

Stämmer ryktena om att Windows 9 lanseras under hösten så kommer det troligen att finnas tillgängligt i början av 2015.

Skrivet 2014-07-25 08:40:00 av Mac Oässon

Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Mjukvara

Taggar: microsoft, windows

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5