Windows 10

För de allra flesta som vill ta en titt på det nya operativsystemet är en virtuell installation det naturliga valet och då kan man ju köra Windows 10 utan att behöva radera tidigare operativsystem. Jag hör installerat Windows 10 virtuellt med Oracles Virtualbox där man smidigt kan ställa in parametrar för hur mycket arbetsminne och hårddisk man vill tilldela. Minimikravet för 64-bitarsversionen av Windows 10 är bara 2 GB arbetsminne och 16 GB hårddiskutrymme men 4 GB ram är givetvis att föredra. Även om man kör det hela virtuellt funkar det fint fast här har jag ännu inte hunnit installera några tilläggsprogram.

Mitt första omdöme om Windows 10 måste bli tummen upp och jag ser med tillförsikt fram emot den fortsatta utvecklingen.

Skrivet 2015-02-06 13:34:00 av Admin

Permalink | Comments (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier:

Taggar: windows10, microsoft

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5